nedelja, 21. september 2008

pospravljanje

Kako se lahko človek utrudi že samo s pospravljanjem. Danes smo pospravljali garažo in morem reči, da se čez leta nabere toliko šare, da komaj verjameš. Napolnili smo toliko vreč s smetmi, da sva jih z mami komaj odnesli do kant. Kako izgleda spomladansko čiščenje pa sploh nočem pomisliti. :) Vendar je treba vsake toliko časa pogledati stvari, ki se ti naberejo, jih presortirati in kar nisi rabil vsaj zadnji dve leti --> direktno v kanto!!! Ker se ti potem spet nabere vse možno in na koncu ti zmanka prostora. Tako pa ne gre. Največji problem je, če imaš kak hobi in si nabiraš stvari od plastičnih lončkov, pločevink, opek.... Potem pa, ko kaj iščeš se ne spomneš kam si to dal in začneš na novo...... In imaš potem v eni škatli nekaj in v drugi in v tretji....itd. Tako da, stvar, ki je nisi pogrešal vsaj kakšno leto, zabriši v kanto! ker je v naslednjem letu tako ali tako ne boš potreboval.
Sedaj me pa čaka za pospravljanje samo še moja soba..... Moram presortirat razne drobnarije, ampak mislim, da s tem ne bo prevelikih težav. :)

4 komentarji:

Chemosol pravi ...

Se popolnoma strinjam :
vse kar nisi rabil zadnje leto ----->DIREKTNO V KANTO!!!
saj tega ne boš rabil vsaj še dve leti, potem pa bodo zaradi hitrega napredka tehnologije itak nardil neki novga !

Calypsso pravi ...

ej z mt sva menjale sobe... in ker smo menjal tut podn v sobi je blo treba vse stvari iz omar vn.. Hm stvari je blo za cel stanvanje nafilat :/ Mat bo pa pomoje dobra s pospravlanjem kkšn tedn :))) Toj pa tko če šparaš cunje

Tjaša_SedemSanj pravi ...

js se morem tud enkrat spravt obleko pregledat
kake stvari sploh ne nosim sam mi jih je škoda stran dat
mam ene par majčk na naramnice k so mi premajhne. Lahk en dan do mene prideš pa pogledaš če ti bo kej prav, pa lahk vzameš če hočeš.

Tjaša_SedemSanj pravi ...

s pospravljanjem je vedno tko, da ko se lotiš, je na začetku ful razmetan in šele potem se začenja videt kaj si res naredu. :)